sebastian10-800x0-c-default.jpg
 

• meditatieve flogging •

voor

mannen

en

vrouwen

 

Een intense vorm van meditatie, aanraking en rituele flogging. een krachtige ervaring die je helpt om je werkelijke verlangens te vinden

“Geweldig, uitputtend, ongelofelijk sexy en wonderlijk troostend. Ik liep weer naar buiten met het gevoel dat ik kon vliegen.”

“Ik heb me nog nooit op zo’n manier laten aanraken, en nu wil ik nooit meer iets anders. Ik voelde hoe de goden naar me lachten. Dankjewel.”

“Als een mix van tantra, bdsm, en een rituele reiniging. Je bent een god!”

 

 

in jou leeft het eeuwige hart

Je voelt het, maar zijn muziek is onhoorbaar in het alledaagse lawaai.

Maar soms, net als je denkt dat niets betekenis heeft en je je verloren voelt in de massa, hoor je plotseling je hart kloppen. Dat is het moment waarop je je realiseert dat je moet leven volgens je eigen waarheid, en dat je dat nieuwe leven vanaf nu wilt gaan leiden. Dat is het moment waarop je beseft dat je er niet meer tegen kunt om een leven te leiden dat niet volkomen echt is.

 

Je lichaam is de poort, wij helpen je om dat te zien

Dat zal misschien niet makkelijk zijn, maar er is geen glans zonder wrijving, en dat is dan maar zo. Op ieder moment kun je alles en niets zijn, en je kunt alles daar tussenin zijn. Wij helpen je herinneren dat liefde en schoonheid de eeuwige leiders zijn. Je kunt hun licht op je voelen schijnen.

 

als jij leert, leert alles, en is het leven goed

Je kunt de spinnewebben van de dagelijkse routine wegvegen, en het licht weer binnen laten komen. Met je ogen gesloten, kun je beginnen om te zien wat je werkelijke doel en bestemming is.

Wij willen je helpen om je innerlijke schoonheid te herkennen en om te leren omgaan met de kracht die je voelt als je niet langer een half leven leidt.

Wij geloven in vriendschap en vriendelijkheid, en we geloven dat we allemaal deelnemen aan hetzelfde avontuur.