Zijde & Stenen/Silk & Stones

16 JUNI 2019

Deze dag is een voorbereiding op een Ritueel van Stilte.

Ooit het gevoel gehad dat je wilt ontsnappen aan deze manier van leven, maar niet weet waar je moet beginnen? Heb je het gevoel dat er een ander soort wereld bestaat, maar dat die zich altijd net buiten handbereik bevindt? Kom dan naar deze workshop, en kijk hoe je je eigen micro-Utopia kunt bouwen.

Een rustige dag met meditatie en oefeningen om je bewustzijn te vergroten. Dit is een dag-lange retraite op een kalme plek. Het doel is om verbinding te maken met de andere deelnemers, met gebruik van de energiebronnen die we bij de hand hebben. Een groot deel van de dag wordt besteed aan het ontwikkelen van een meer gevoelige houding, zodat het leven van de onzichtbare wereld kan worden ervaren.

Met behulp van de natuurlijke kracht van zijde en stenen zullen we manieren onderzoeken om een sensitieve ervaring te krijgen van het bewuste lichaam. Je kunt je eigen bewustzijn vinden door verbinding met de energie van de natuurlijke wereld.

Deze dag zal je nieuwe inzichten brengen in de manier waarop je je eigen plek kunt ervaren in een wereld van Goden en Demonen. Je lichaam zal een nieuwe gevoeligheid ontwikkelen, en je hele wezen zal zich meer thuis voelen in dit leven.

We besluiten de dag met thee en koekjes.

∆ Verhoogd bewustzijn

∆ Dieper inzicht in jezelf

∆ Kracht

∆ Gewikkeld in zijde

∆ Heilige stenen

∆ Betreed de werkelijkheid van de Goden

∆ Een ritueel

Kosten: Betaal-wat-je-wilt

Start: 10.30 - einde: 17.00

Plaats: Amsterdam, centrum, meer informatie volgt per email

Inclusief thee en water, en huisgemaakte koekjes.

 

 

 

KOM

vul het formulier in

 
Houd een plek voor mij vrij.
Name *
Name
 
 

De wereld die we beschouwen als ‘onze wereld’ is niet van ons, het is een mysterie. We vangen hoogstens een glimp op van wat we denken dat we kunnen begrijpen. Het is de hoogste tijd om weer te zien hoe we met het mysterie kunnen omgaan, op zo’n manier dat we meer verbonden zijn met onszelf en met de anderen. Er zijn vele werkelijkheden en veel verschillende werelden. Het is mogelijk om onze manier van kijken te veranderen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Als je het niet vandaag doet, wanneer dan wel?